Rólam

Üdvözlöm

Hamar Márti vagyok - mindfulness, business és idegen nyelvi coach

Bemutatkozás

Magyar-orosz szakos tanárként végeztem Szegeden, majd néhány év múlva elvégeztem az ELTE német szakát. Hosszú ideig egy gimnáziumban és szakközépiskolában oktattam főállásban majd később mellette, mint egyéni vállalkozó különböző nyelviskolákban is tanítottam. Imádom a tudás átadás minden pillanatát és fantasztikus élmény, amikor elégedettek tanulóim. Ezt köszönhetem a sok éves tapasztalatom során kidolgozott egyéni tanítási módszereimnek és az elfogadó, inspiráló, szeretetteljes légkörnek az óráimon.

Az érdeklődésem középpontjában mindig az EMBER áll, mindegy, hogy nyelvtanításról vagy pénzügyekről van szó. Gyerekkorom óta vonz a pszichológia, rengeteget olvastam a témában és munkám során sok-sok tapasztalatot szereztem az emberismeret területén. Sokszor fordultak hozzám tanítványaim magánéleti vagy munkahelyi problémáikkal, és én minden tudásomat, tapasztalatomat felhasználva segítettem nekik. Ezek alapján úgy láttam, hogy a coaching az a módszer, amivel a legtöbbet adhatom az ügyfeleimnek. Azért, hogy a coaching technikákat professzionálisan tudjam alkalmazni, folyamatosan képzem magam. Ma már a nyelvoktatás és a pénzügyi segítségnyújtás során is alkalmazom.

Mivel cégeknél is tartottam nyelvtanfolyamot, így talált rám egy nagy múltú pénzügyekkel foglalkozó cég, és elkezdtem elmélyülni ebben a szakmában is. Beszippantott a pénzügyi élet világa. Minél jobban átláttam ezt a területet annál jobban éreztem, hogy a tudásomat át kell adni az embereknek, meg kell mutatnom nekik a pénzügyi tudatosság és bőség világát. Erős késztetést érzek, hogy segítsek, mert módszeremmel nem „csak” az ügyfeleim pénzügyeit teszem rendbe, hanem a pénzügyi hozzáállását és tudatosságát is fejlesztem.

Ezen kívül mint business és mindfulness coachhoz is fordulhatnak hozzám partnereim.
Egyéni módszert fejlesztettem ki a Mindfulness coaching területén, melyet a Szabadalmi Hivatal  Tudatos jelenlét túra-coaching néven jegyzett be.

Hiszem, hogy a coaching erejét kihasználva olyan pozitív változást és fejlődést tudok teremteni, amivel szárnyalni fog, legyen szó akár nyelvtanulásról, pénzügyeiről vagy bármilyen elakadásáról az életében. Szükségem van ehhez az Ön kitartására és bátorságára! Tartson velem ezen az izgalmas úton!

Szeretettel:

HamarMartiNEVE

Végzettségem

 • Coaching&Love Academy – Mindfulness coach 2021. 
 • Access Bars alaptanfolyam 2021.
 • Theta Healing Institute of Knowledge . Thetahealing Basic DNA Certification Course 2021.
 • Pénzügyi, befektetési és biztosítási ismeretek 2020-2021.
 • Foresight Solution Budapest • 2018 – idegen nyelvi és business coach
 • ELTE Tanárképző Főiskolai Kara 1998 – német nyelvtanári diploma
 • Külkereskedelmi Főiskola Szolnok 1992 – középfokú külkereskedelmi ügyintéző
 • Juhász Gyula Tanárképző Főiskola Szeged 1986-1990 – magyar-orosz szakos diploma

Egyéb tanulmányaim

 • Business Mentor Program – Csont Attila és Csontné Nagy Noémi –  elengedhetetlen fontosnak tartom a mai világban, hogy a szakmán túl az értékesítéshez, online eszközökhöz is értsen a vállalkozó.
 • Joe Dispenza: Az elme hatalma az anyag felett – online kurzus
 • Folyamatosan képzem magam a pénzügyek, vállalkozási ismeretek, marketing, értékesítés, coaching, önismeret, energiagyógyászat, epigenetika területein.
 • Olyan szakemberek anyagaiból előadásaiból, könyveiből tanulok, mint: Gál Beáta, Képes Anita, Vicsápi Natália, Nyíri Helga, Szalay Ádám, Tusnádi Roland, Szendrei Ádám, Szőke András, Pongor-Juhász Attila, Alkér Orsolya, Oláh Tamás, Braskó Csaba, Bagdi Bella
 

Semmilyen problémát nem old meg az a tudat, amelyik azt létrehozta

Év - Szakmai tapasztalat
0 +
Elégedett ügyfél
0 +
Nyelvóra
0 +
Egyéni coaching
0 +

Partner cégek

Ahol dolgoztam illetve jelenleg is dolgozok

Elérkezettnek látja az időt a fejlődésre?

Keressen bizalommal.

Itt is megtalál:

hamartika@gmail.com

Scroll to Top