Életjobbítás mesterfokon

Pénzügyi mentorálás

Pénzügyi intelligencia fejlesztés és bevétel növekedés magasabb szinten

Vállalkozóként szükséges és fontos volt számomra, hogy a pénzügyeimet is megfelelően kezeljem. Ráadásul a nyelvoktatás útján találkoztam egy pénzügyi céggel és elkezdett érdekelni az, amivel foglalkoztak, ezért elmélyültem a különböző befektetések, megtakarítások, biztosítások, hitelek stb. világába. Egyre többet tanultam és képeztem magam ezen a területen és minél többet tudtam, annál jobban éreztem, és tapasztaltam, hogy nagyon sok ember csak sodródik ezen a területen. Nem véletlen, hiszen rengeteg pénzügyi termék van a piacon és ellentmondás is ebben a témában.

Minden ember élethelyzete más és egyedi, éppen ezért kell mindenkit különös odafigyeléssel feltérképezni. Számomra adott volt, hogy egy pénzügyi megoldás során, nem elég a termékekről beszélni, és nem elég a célokat meghatározni. Ennél mélyebbre kell nyúlni, mégpedig kideríteni a pénzügyi hozzáállást, a hitet, ami az emberben rejlik. Itt jön a coaching technika a képbe. Amikor helyre tesszük a pénzhez kapcsolható érzelmeket, megszüntetjük a gátló hiedelmeket, ez után érhetjük el a kitűzött célokat.

Miben tudok segíteni

Aggasztja, hogy az infláció felégeti a párnacihában vagy a bankban tartott vagyonát? Esetleg az eddigi félretett pénze nem elegendő jövőbeni céljaira?

Megtakarítások

A klasszikusnak mondható befektetések nem működnek a mai világban, amikor minden bizonytalan. Megértem, ha nem meri kockáztatni nehezen összegyűjtött vagyonát, hiszen az utóbbi években hallottunk már néhány botrányos esetről. Viszont vannak olyan pénzügyi megoldások, amelyek már rövid távon is képesek garantált hozamot biztosítani.

Ha azonban közép vagy hosszú távon gondolkodik, még több biztonságos és likvid megtakarítási lehetőségből választhat.

A különféle megtakarítási lehetőségek és a befektetések közötti határok nem élesek, ugyanakkor az egyes termékek közötti különbségek – ezáltal az elért nyereség vagy veszteség mértéke – jelentősek lehetnek.

A pénzügyi célok meghatározása után, segítek a megfelelő termék kiválasztásában, amivel a lehető legjobban tudja bevételeit gyarapítani.

Tájékozódjon egy ingyenes tanácsadás keretében!

Úgy érzi, hogy kifolyik a pénz a kezei közül? Azt látja, hogy mások kevesebb bevételből is tudnak félretenni? Addig költekezik, amíg tart a fizetéséből? Ha érkezik egy nagyobb összeg, azonnal ki is kell adnia valamire?

Családi pénzügyi mentorálás

A megoldás egyszerűbb, mint gondolná! Sokszor a gyerekkorban átvett, a tudatalattiban futó korlátozó gondolatok okozzák a pénztelenséget és az anyagi biztonság hiányát. 

Ha ezeket kidolgozzuk, akkor már ettől fellendülhet anyagi helyzete. Ha mindehez még pénzügyi tudatosság is járul, elérheti a bőség állapotát.

A pénzügyi tudatosság felé vezető első lépés, hogy pontosan tudja, mennyi pénze folyik be, és az hová vándorol. Ezért elkészítjük egy adott időszakra vonatkozóan  a pénzügyi tervét, ami tartalmazza a várható bevételeket és kiadásokat.

Segítek Önnek pénzügyi tartalék létrehozásában a váratlan események fedezésére.

Szeretné, hogy gyermekei pénzügyeiket tudatosabban legyenek képesek kezelni?

Pedagógusként különösen szívügyemnek tekintem a gyermekek, kamaszok pénzügyi tudatosságra nevelését. Sajnos generációk nőttek fel úgy, hogy sem az iskolákban, sem a családban nem tanították meg nekik, hogyan kezeljék pénzügyeiket, nem véletlenül ilyen alacsony hazánkban a pénzügyi kultúra. Tanítsuk őket is a pénzügyi tudatosságra!

A pénz is energia. Elgondolkozott már azon, hogy mit jelent számára a pénz és milyen berögzült nézőpontjai vannak vele kapcsolatban?

Hitrendszer átalakítás

A pénzügyi gyarapodást megakadályozó negatív hitrendszerek feltérképezése és leépítése.

Akár az anyagi függetlenséget célozta meg, akár csak javítani szeretne a pénzügyi helyzetén, az egyik mérföldkő lesz ebben a munkában a pénzügyi hitrendszere feltárása és átalakítása.

Átalakításra azért van szükség, mert az eddigi hitrendszere az eddigi helyzetét eredményezte és ha azzal nem elégedett akkor eljött az ideje a változtatásnak.

A kamatos kamat a világ nyolcadik csodája. Aki megérti, az kapja, aki nem, az megfizeti.

Vegyük fel a kapcsolatot

Tegyük rendbe pénzügyeit, ne késekedjen, a jobb élet lehetősége Önnek is adott.

+36 20 389 0855

E-mail: hamartika@gmail.com

Scroll to Top