Szolgáltatás

Életjobbítás mesterfokon

Személyre szabott coaching módszer, hogy Ön szintet lépjen az életében

Több éves pedagógusi pályafutásom során, nagyon sok emberrel volt és van kapcsolatom. Ez idő alatt egyre jobb emberismerővé váltam. Elhivatottságot érzek arra, hogy a velem kapcsolatba álló embereknek segítsek. Nyilván ezt érzik is embertársaim, mert folyamatosan azt vettem észre, hogy megnyílnak nekem, megosztják velem életük olyan helyzetét is, amit korábban senki másnak nem mondtak volna el. Kezdtem azt érezni, hogy a beszélgetéseknek „súlya” van és egyre inkább hatalmába kerített a gondolat, hogy nekem ez az utam. Azonban ahhoz, hogy hitelesen tudjak segíteni tovább kellett képezni magam.

A pszichológia, az emberi viselkedés tudománya mindig is érdekelt. Ezzel kapcsolatban folyamatosan olvastam, tanultam.  Egyre inkább nyilvánvalóvá vált, hogy a coaching technikák elsajátítása nélkülözhetetlen egy segítő beszélgetés kapcsán.

A legfontosabb számomra, hogy egy adott témával hozzám forduló egyén esetén, a teljes embert feltérképezzük, mert sokszor előfordul, hogy a probléma gyökere máshol van.

Fantasztikus dolognak tartom a különböző módszertanokban való elmélyülést, mert egy kezelés során így egészen személyre szabott megoldásokhoz juthatunk. Éppen ezért folyamatosan új kihívásokat keresek, a szakmai és önismereti fejlődés elengedhetetlen része az életemnek. 

Rendkívül fontos tudnia, hogy ÖN...

freedom, girl, dress
  • Sikerrel, boldogsággal, örömmel és izgalmakkal teli fantasztikus életet érdemel!
  • Joga van a boldog kapcsolatokhoz, a kiváló egészségi állapothoz, a jelentőségteljes munkához és az anyagi függetlenséghez! Ezek mind születésétől fogva Önt megillető jogok!
  • Ön rendkívüli, az emberiség történetében az egész világon soha senki sem volt még olyan, mint ÖN.
  • Sikerre lett tervezve, magas szintű önbecsülésre és önbizalomra.
  • Elképesztő, felfedezetlen tehetsége és képességei vannak, amelyeket, ha megfelelő módon szabadjára enged és használja, bármit elérhet az életében, amit csak akar.

Milyen érzést váltottak ki Önből a fenti gondolatok?

person, thumbs up, smiling-2385787.jpg

Egyetértek, én is így élem az életemet, köszönöm, jól vagyok.

Gratulálok!

Akkor nyilván véletlenül tévedt az oldalamra, további sikeres és boldog életet kívánok!

Ha túl sokáig vársz annak eldöntésével, hogy mihez akarsz kezdeni az életeddel, egyszer csak arra ébredsz, hogy véget ért.”

A gondolatok teremtik a valóságot

A környezetünket, a körülöttünk lévő világot nem tudjuk megváltoztatni, nincs ráhatásunk. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy mi magunk változunk. Gondolataink irányítanak és határoznak meg szinte mindent, ami velünk történik, mert elménk rendkívüli hatalommal bír.

  • Gondolatai teszik boldoggá vagy szomorúvá, néha egy szempillantás alatt. Népszerűvé vagy népszerűtlenné, magabiztossá vagy bizonytalanná, pozitívvá vagy negatívvá.
  • A gondolataitól lesz erős vagy erőtlen, áldozat vagy győztes, hős vagy gyáva.
  • Az anyagi világban a gondolatai határozzák meg a sikerét vagy a bukását, hogy gazdag vagy ágrólszakadt, elismert vagy mellőzött lesz.
  • A gondolatai és az ezek által előidézett cselekedetei határozzák meg az egész életét.
thoughtful, woman, hamburg

Jó hír: mindez az Ön irányítása alatt áll!

Nem hisz nekem? Higgyen magának! Próbálja ki a coaching beszélgetések gondolatátformáló hatását, sajátítsa el a megoldás fókuszú gondolkodásmódot, a problémákban való gondolkodás helyett.

Ha pedig úgy érzi kimerült, vagy kilátástalannak látja a jövőt, nincs energiája, akkor vegyen részt egy energiagyógyászati kezelésen.

Hívjon és beszéljük meg mire van Önnek a legnagyobb szüksége.

Mi történik, ha felveszi velem a kapcsolatot?

Kapcsolódás

Felhívom…

… a megbeszélt időpontban. Feltérképezzük, hogy miben szeretne segítséget kérni. Eldöntjük, hogy tudunk-e kapcsolódni egymáshoz, folytatjuk-e az együttműködést.

Kapcsolódás

Árajánlat

Együttműködés esetén…

… tisztázzuk, hogy milyen gyakorissággal és mennyi időt tervezünk együtt tölteni. Kitűzzük a célokat. Beszélünk az árakról és megállapodást írunk alá.

Árajánlat

Együttműködés

Izgalmas kezdet

A coaching ülések online, Zoom-n keresztül folytatódnak. Később lesz lehetőség személyes találkozókra is.  Fontos, hogy a megfelelő környezetet teremtse meg az ülésekre, ne zavarja senki.

Együttműködés

Amit garantálok

Hatékony módszerek

Tudásommal 100%-osan azon leszek, hogy a coaching eszköztárból a számára leghatékonyabb módszereket válasszam ki. Biztonságban beszélhet a legféltettebb titkairól, kiöntheti a szívét, sírhat, ha az esik jól. Nálam teljes elfogadásra talál!

Amit garantálok

Amit nem garantálok

Eredmény

Az eredményt és azt, hogy mikorra éri el, nem tudom garantalni. Ehhez kell az Ön elköteleződése, és az, hogy a megbeszélt feladatokat elvégezze. Az biztos, ha nyitott és felkészült a változásra, az eredmények nem maradnak el.

Amit nem garantálok

Bármit megtanulhat, amire szüksége van ahhoz, hogy elérje a kitűzött célokat. Ez az elv megoldást kínál számára, hogy miként veheti saját kezébe élete irányítását.

A holnap megvalósításának egyetlen akadálya a ma kétsége. Csak erős és cselekvő hittel tudsz haladni utadon!

Vegyük fel a kapcsolatot

Váltsa valóra az álmait MOST! Kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra!

+36 20 389 0855

E-mail: hamartika@gmail.com

Scroll to Top